loading...
هسته علمی مهندسی پلیمر دانشگاه پیام نور تبریز
مهندس بازدید : 334 یکشنبه 26 آبان 1392 نظرات (0)

پژوهشگران پرتغالی موفق به ساخت نانوپوششی شدند که علاوه بر محافظت از سطح، می‌تواند محل شروع خوردگی را نشان داده و با فرآیند خود ترمیم شوندگی موجب ترمیم بخش آسیب دیده شود. به نقل از ستاد نانو، خوردگی هر ساله میلیون‌ها دلار خسارت به سازه‌های فلزی وارد می‌کند که این موضوع اثرات منفی اقتصادی در پی دارد. به همین دلیل در طول سال‌های گذشته تحقیقات دامنه‌دار و رو به گسترشی در این حوزه انجام شده است. هدف اصلی این تحقیقات کاهش هزینه نگهداری سازه‌ها و تجهیزات صنعتی است که برای این کار محققان درصدد استفاده از پوشش‌های حسگر فعال هستند. با استفاده از این پوشش‌ها، برای نگهداری ادوات و تجهیزات صنعتی نیاز به انجام فرآیندهای پرهزینه نخواهد بود.


By:samira

مهندس بازدید : 239 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (1)

پژوهشگران برای اولین بار در جهان موفق به ساخت تراشه‌ای از نانولوله‌های کربنی شدند که نسبت به تراشه‌های سیلیکونی از سرعت بیشتر و محدودیت کمتری برخوردار است. به نقل از ستاد نانو، پژوهشگران دانشگاه استنفورد موفق شدند با استفاده از نانولوله کربنی یک تراشه کامپیوتری تولید کنند. «ساباسیش میترا» از محققان این پروژه می‌گوید: صحبت‌های زیادی مبنی بر جایگزینی سیلیکون توسط نانولوله کربنی در محافل علمی شنیده می‌شود، اما تا کنون کمتر دیده شده که از نانولوله‌های کربنی برای تولید سیستم‌های کاملا دیجیتال استفاده شود. ما در این پروژه موفق به انجام این کار شدیم.



By:samira

مهندس بازدید : 230 دوشنبه 13 آبان 1392 نظرات (0)


با افزایش هزینه قبض‌های انرژی، تیمی از دانشمندان آمریکایی راه‌حل جدیدی ارائه کرده‌اند که بجای ساختمان، خود فرد را گرم می‌کند. چهار دانشجوی مهندسی موسسه فناوری ماساچوست با ایده سرد و گرم کردن افراد بجای کل محیط اطرافشان، به ساخت دستبندهای ترموالکتریکی پرداخته‌اند. منشا این ایده، مفهومی است که بر اساس آن سرد یا گرم کردن بخشهایی از بدن می‌تواند بر چگونگی احساس کلی گرما و سرما در انسان تاثیر بگذارد.

قرار دادن یک پارچه سرد بر روی سر می‌تواند تب بالا را تسکین داده در حالیکه یک جفت گرم‌کننده دست می‌تواند به گرم کردن اسکی‌بازها و کوهنوردان کمک کند. این ابداع موسوم به «Wristify» از این ایده استفاده کرده و با نظارت بر دمای هوا و پوست، پالسهای متناسب امواج گرم یا سرد را به مچ دست برای کمک به حفظ دمای مناسب ارسال می‌کند.



By:samira


مهندس بازدید : 280 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

مهندسان شیمی و نفت دانشگاه‌ صنعتی شریف با استفاه از نتایج سطح پاسخ، موفق به ارائه فیلم نانوبیوکامپوزیتی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی شدند. به نقل از ستاد نانو، امیر حیدری، دانشجوی دوره دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی در مورد این تحقیقات گفت: یافته‌های این تحقیق در قالب یک مقاله ارائه شده که بخشی از دستاوردهای پایان‌نامه دکتری من تحت عنوان «ساخت و مطالعات خواص مکانیکی و زیست تخریب پذیری فیلم نانوبیوکامپوزیتی برای بسته‌بندی مواد غذاییِ» است. این پایان نامه در خصوص تأثیر فرمولاسیون (میزان نانوذرات سدیم مونت موریلونیت و گلیسرول) بر خصوصیات کاربردی فیلم‌های حاصل از نشاسته ذرت است.



By:samira

مهندس بازدید : 299 پنجشنبه 02 آبان 1392 نظرات (0)


یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه کالیفرنیا با همکاری محققانی از دانشگاه کارولینای شمالی موفق به ارائه روشی شدند که با استفاده از آن می‌توان نانوذرات را به تولید انبوه رساند. نانوذرات پوشش‌دار می‌توانند دارو یا پروتئین را درون خود گرفته و به سلول هدف برسانند. با استفاده از روش‌های رایج، زمان و هزینه زیادی لازم است تا این نانوذرات پوشش‌دار تولید شوند. اما با استفاده از روش این تیم تحقیقاتی می‌توان این نانوذرات را به سادگی به تولید انبوه رساند. محصول به‌ دست آمده از این روش نانوذرات پوشش‌داری هستند که برای مصارف خاص نظیر پزشکی و الکترونیک طراحی و ساخته شده‌اند. در صورتی که این روش با دو فناوری فعلی ترکیب شود، می‌تواند به محصولی ختم شود که در آن اندازه ذرات کاملا یکنواخت و کوچک بوده و لایه اطراف آن نیز به صورت از پیش تعیین شده دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است.



By:samira

مهندس بازدید : 263 پنجشنبه 02 آبان 1392 نظرات (0)


پژوهشگران مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف با بکارگیری یک روش نوین موفق به تهیه سوسپانسیون با پایداری کلوئیدی بیش از 60 روز در بستر‌های آبی شدند که در تولید رنگ‌های خودتمیز کن و حامل‌های دارو کاربرد دارد. به نقل از ستاد نانو، این کار تحقیقاتی به صورت پایان‌نامه دکتری ساناز نقیبی و با هدف سنتز نانوذرات تیتانیا اصلاح شده به‌ وسیله‌ی مواد پلیمری، جهت بارگذاری فولیک اسید و داروی ضدسرطان انجام گرفته است. در قسمتی از این کار، پایدار‌سازی نانوذرات با هدف جلوگیری از رسوب در زمان طولانی مدنظر بوده است. در این راستا دو ماده پلیمری پلی اتیلن گلیکول (PEG) و دکستران (dextran) به عنوان ماده دیسپرز‌کننده انتخاب و روش سل-ژل / هیدروترمال جهت سنتز نانوذرات تیتانیا بکارگیری شده تا امکان کنترل رنج ابعادی و ترکیب فازی نانوذرات فراهم شود.



By:samira

مهندس بازدید : 210 پنجشنبه 02 آبان 1392 نظرات (0)


پژوهشگران دانشگاه ملی سنگاپور با همکاری محققانی از دانشگاه کالیفرنیا دارویی مبتنی بر نانوذرات تولید کرده‌اند که می‌تواند با گذر از سد مقاومت دارویی، ترکیب شیمی‌درمانی را به درون سلول سرطانی خون وارد کند. به نقل از ستاد نانو، مقاومت دارویی یکی از راه‌هایی است که سلول‌های سرطان خون برای دفع داروی شیمی‌درمانی از خون نشان می‌دهند. پژوهشگران دانشگاه ملی سنگاپور با همکاری محققانی از دانشگاه کالیفرنیا ماده شیمیایی ضد سرطان خون را با نانوذرات ترکیب کرده و دارویی برای درمان این بیماری ساختند. این دارو اولین نمونه‌ای است که می‌تواند سلول‌های سرطان خون را از بین ببرد. در داروهای رایج سلول‌های سرطان خون می‌توانند قبل از این که دارو اثرات خود را آغاز کند آن را به بیرون از سیستم گردش خون انتقال دهند، اما سلول‌های سرطانی در برابر این دارو از چنین توانمندی برخوردار نیستند.



By:samira

مهندس بازدید : 222 شنبه 27 مهر 1392 نظرات (0)


محققان کشورمان موفق به ساخت یک ماسک تنفسی ارتقا یافته نانوالیافی شدند که به گفته آنها قابلیت جذب بیش از 99 درصد ذرات میکرونی را دارد.

دکتر رضا فریدی مجیدی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجری طرح گفت: ماسک‌های معمولی که درحال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرند ‌از قدرت جذب حدودا 55 درصدی برخوردارند در حالی که ماسک تنفسی ارتقا یافته نانو الیاف از قدرت جذب بیش از 99 درصد ذرات بالای 300 نانومتر برخوردار است.وی خاطرنشان کرد: در فرآیند تولید این نوع ماسک‌ها ابتدا لایه نانو الیاف بر روی لایه میانی ماسک ایجاد شده که پس از فرآیند پایدارسازی به لایه‌های دیگر ماسک دوخته می‌شود. اتصال شبکه‌ای لایه نانو الیاف و سایر لایه‌های ماسک، مانع حرکت لایه‌ها شده و نفوذ‌پذیری ماسک را به مقدار بسیار جزیی کاهش می‌دهد.



By:samira

مهندس بازدید : 203 سه شنبه 23 مهر 1392 نظرات (0)


پژوهشگران مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی امیرکبیر با استفاده از فناوری نانو، رنگ‌های ترافیکی ای را عرضه کردند که در شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب قابل استفاده است.

سجاد دیبایی- مجری طرح با اشاره به عرضه دستاوردهای خود در جشنواره فناوری نانو گفت: در این جشنواره از میان 100 شرکت دانش بنیان ارزیابی شده رتبه سوم را کسب کردیم در حالی که هیچ شرکتی حائز رتبه‌های اول و دوم نشدند. وی رنگ‌های ترافیکی را از جمله دستاوردهای عرضه شده در این جشنواره دانست و اظهار داشت: رنگ‌های تولید شده برای خط کشی معابر تولیده شده که تا 1.5 تا دو برابر رنگ‌های عرضه شده در این زمینه مقاومت دارد. دیبایی خاطر نشان کرد: در رنگ ترافیکی تولید شده از نانو ذرات مواد معدنی استفاده شده است که موجب افزایش مقاومت سایشی و حرارتی این نوع رنگ‌ها شده است.



By:samira

مهندس بازدید : 143 دوشنبه 22 مهر 1392 نظرات (0)


پژوهشگران ژاپنی با ترکیب نانولوله‌کربنی و پلیمر موفق به تولید مدارات الکترونیکی انعطاف‌پذیر شدند. از این محصول می‌توان برای تولید ادوات الکترونیکی انعطاف‌پذیر استفاده کرد. طی‌ سال‌های گذشته تلاش‌های زیادی برای ساخت ادوات الکترونیکی انعطاف‌پذیر انجام شده است. در بیشتر محصولات تولید شده از الکترودهای فلزی و عایق‌های اکسیدی استفاده شده است که به دلیل استحکام ساختاری، انعطاف‌پذیری اندکی دارند. برخی محققان برای حل این مشکل از پلیمرها و ترکیبات یونی استفاده کرده‌اند اما این مواد نیز به دلیل سرعت کم و عملکرد ضعیف در ولتاژهای بالا نتیجه خوبی نداشته‌اند.
اخیرا محققان موفق به ساخت مداراتی از جنس کربن شده‌اند که کاملا انعطاف‌پذیر است. این مدارها را می‌توان در قالب‌های مختلف وارد و شکل‌دهی کرد. با این روش می‌توان مدارات الکترونیکی را با مواد پلاستیکی ترکیب و قالب‌گیری کرد. در نهایت از ماده بدست آمده می‌توان برای تولید ادوات مختلف از تجهیزات پزشکی گرفته تا وسایل منزل تولید کرد.




By:samira

مهندس بازدید : 161 سه شنبه 16 مهر 1392 نظرات (0)


یک تیم تحقیقاتی چینی موفق شده است با پوشش‌دهی نخ به وسیله نانولوله‌کربنی، پلیمر و MnO2 ابرخازن پلیمری انعطاف‌پذیر تولید کند.
امروزه ادوات الکترونیکی انعطاف‌پذیر، در حال توسعه و پیشرفت قابل ملاحظه‌ای هستند. اگر تا دیروز مدارات الکترونیکی درون منسوجات قرار داده می‌شد، اکنون ترکیبات سازنده این مدارات به قدری رشد کرده‌اند که می‌توان خود آن را بافت. بزودی منسوجات الکترونیکی وارد به بازار خواهند شد؛ منسوجاتی که قادر به حس، ذخیره‌سازی و نشر باشند.

تمام این منسوجات به یک منبع تولید انرژی نیاز دارند، یک باتری که بتواند انرژی مورد نیاز آنها را تامین کند. محققان مدت‌هاست که به دنبال ساخت منسوجاتی با قابلیت ذخیره انرژی هستند. ابرخازن‌ها نقش مهمی در این میان ایفا می‌کنند؛ ادواتی که قابلیت ذخیره‌سازی انرژی را دارند.




By:samira

مهندس بازدید : 170 جمعه 12 مهر 1392 نظرات (0)


پژوهشگران پارک فناوری دانشگاه تهران نانو عایق با عمر مفید 20 سال را تولید کردند که سازه را در برابر رطوبت مقاوم و قادر است 90 درصد اشعه خورشید را دفع کند. نورمحمد رشیدی نیا- مجری طرح با بیان اینکه این عایق‌ها از نوع عایق‌های نانو پلیمری هستند، گفت: عایق نانو پلیمری تولید شده علاوه بر آنکه جلوی نفوذ آب را می‌گیرد، سطح را آب گریز می‌کند که این امر موجب افزایش عمر سازه می‌شود.

وی با بیان اینکه در بازار مشابه این عایق‌ها وجود دارد، اظهار داشت: این عایق‌ها دارای ضعف‌هایی هستند که در عایق نانو پلیمری تولید شده این ضعف‌ها برطرف شده است. رشیدی نیا با اشاره به مزایای عایق‌های تولید شده، یادآور شد: عایق‌های نانو پلیمر در برابر سرما و گرمای شدید مقاوم هستند به این معنا که این عایق‌ها در سرمای منهای 50 درجه سانتیگراد انعطاف خود را دارند و قادر به تحمل گرمای 150 درجه سانتیگراد هستند. مجری طرح نانو ذرات استفاده شده در این عایق را نانو ذرات سیلیکون دانست و یادآور شد: این نانو ذرات به پلیمر این عایق اضافه شده است.




By:samira

مهندس بازدید : 216 جمعه 12 مهر 1392 نظرات (0)


پیش بینی می شود در آینده، هواپیماهای ارتش آمریکا از مواد کامپوزیتی ساخته شوند که آزمایشگاه کامپوزیتهای پیشرفته PIF* در این کشور (Prototype Integration Facility) آماده انجام چنین کاری است. بخشی از واحد فنی مهندسی مرکز AMRDEC* به نام آزمایشگاه کامپوزیتهای پیشرفته PIF از چندین سال پیش تا کنون، موفق به طراحی و ساخت قطعات تعمیراتی شده است که برای تعمیر از مواد کامپوزیت آسیب دیده در قطعات هواپیما استفاده می کند.از صلاحیتهای این مرکز (AMRDEC) انجام تحقیق و توسعه می باشد که تا مرحله پیاده سازی و نمونه سازی سریع پیش می رود، همچنین مهمترین کار این مرکز کمک به پیشرفت تکنولوژی کامپوزیتها است که با این کار نیروهای نظامی امریکا را در حال حاضر و آینده توانمندتر می نماید.



By:samira

morteza بازدید : 167 شنبه 06 مهر 1392 نظرات (0)


 افزایش مناسبات تجاری در منطقه را می‌توان یکی از مهم‌ترین عواملی دانست که جایگاه اقتصادی ایران را در منطقه تثبیت می‌کند.

براساس سند چشم‌انداز توسعه، ایران قرار است تا سال ۱۴۰۴ قدرت نخست منطقه باشد. بر همین اساس، شاید بتوان گفت، تعامل با کشورهای منطقه در شرایطی که بازار صادراتی افزون بر ۷۰۰‌میلیارد دلار را در اختیار ایران بگذارد، می‌تواند خیلی زودتر از سال ۱۴۰۴ اهداف اقتصادی سند چشم‌انداز را محقق کند.  توسعه تجارت با توجه به بازارهای پرپتانسیلی مثل عراق و افغانستان که دوره گذار را طی می‌کنند، فرصتی برای ایران است تا با تثبیت تجارت غیرنفتی خود، کشور را در جایگاه‌های بالاتری قرار دهد. در این میان نباید فراموش کرد که عدم تمرکز بر یکی‌ دو بازار و گسترش روابط با کشورهای منطقه، باعث می‌شود ریسک آسیب‌پذیری تجاری کاهش یابد.



مهندس بازدید : 144 جمعه 05 مهر 1392 نظرات (0)


محققان دانشگاه استنفورد از نخستین رایانه ساخته شده از ترانزیستورهای نانولوله کربنی رونمایی کردند. نخستین ترانزیستور نانولوله کربنی در سال 1998 میلادی اختراع شد، اما محققان تاکنون موفق به تولید دسته‌ای از نانولوله‌ها با همترازی کامل، نظم و خلوص مورد نیاز برای ساخت مدارهای مجتمع پیچیده رایانه نشده بودند. سدریک (Cedric)‌ نمونه اولیه‌ای از نخستین رایانه نانولوله کربنی جهان است که می‌تواند به دستگاه کوچکتر، سریع‌تر و کارآمدتری در مقایسه با مدل‌های سیلیکونی موجود توسعه پیدا کند. رایانه سدریک پیچیده ترین سیستم الکترونیکی مبتنی بر کربن است که تاکنون توسط محققان توسعه یافته است؛ در این سیستم ورق‌های کربن به ضخامت یک اتم درون لوله‌هایی 10 هزار برابر نازکتر از موی انسان پیچیده شدند. این رایانه آزمایشی شامل 178 ترانزیستور تشکیل شده از ده‌ها هزار نانولوله کربنی است؛ 985 رایانه نانولوله هرکدام متشکل از 178 ترانزیستور نانولوله کربنی بر روی یک ویفر تراشه تک با استفاده از تکنیکهای استاندارد ساخت تراشه و ابزار طراحی جای داده شدند که یک رایانه بسیار ساده را تشکیل داد.


By:samira

مهندس بازدید : 179 جمعه 05 مهر 1392 نظرات (0)


محققان موفق به تولید ارتجاعی ترین محافظ صفحه تلفنهای هوشمند شده اند که حتی از پس از ضربه چکش هم جان سالم به در می برد.همه کاربرانی که از ترس سقوط تلفن هوشمند گرانقیمت خود آن را در پوشش های مختلف قرار می دهد از خبر تولید صفحه ویژه تلفنهای هوشمند که حتی چکش هم به آن صدمه نمی رساند ابراز مسرت خواهد کرد. طی آزمایشهای انجام شده این صفحه محافظ شفاف که دارای ضخامت سه ورق کاغذ است پس از رها شدن از دست هنگام راه رفتن و برخورد با آسفالت، بتون و آجر بدون صدمه باقی مانده است. این محافظ که رینو شیلد" Rhino Shield" نام دارد از پلیمر با فرمول تغییر کرده ساخته شده و پنج برابر شیشه گوریلا (شیشه ای که روی صفحات تلفنهای سامسونگ و آی فن به کار رفته) انرژی برخورد جذب می کند.

در جریان آزمایشهای انجام شده، تلفنی که این صفحه محافظ روی آن قرار گرفته بود حتی پس از رها شدن یک گلوله فولادی به وزن ۲۵۵ گرم از ارتفاع ۴۸ سانتیمتری سالم ماند و تلفن کاملا قابل استفاده بود.

By:samira

مهندس بازدید : 198 چهارشنبه 03 مهر 1392 نظرات (0)

شرکت کمو بایکز (Kemo Bikes) سری جدیدی از دوچرخه های جدید خود را در نمایشگاه اروبایک (Eurobike) در کشور آلمان در معرض نمایش قرار میدهد. این نمونه بدنه دوچرخه KE-R8 5KS با استفاده از پارچه کربنی تکسترم ساخته شده است.تکسترم نسل بعدی مواد الیاف کربن در صنعت دوچرخه سازی است که از نخهای پهن ساخته میشود. این نخها محصول را به وزن بسیار سبک با عملکرد بالا میرساند. شرکتهای تولیدی از این فناوری در مقایسه با سایر مواد الیاف کربن به خاطر ویژگی های برتری که ایجاد مینماید (کاهش وزن و استحکام) استفاده مینمایند.
 
ماریو کومالیا (Mario Comalli) مدیر پژوهش و توسعه شرکت کمو بایکز میگوید استفاده از تکسترم کلیدی برای بدست آوردن عملکرد و وزن مناسب و همچنین استحکام عالی در نمونه محصولات ما بود. این ویژگی ها باعث میشوند بتوانیم به راحتی تکسترم را به بازار مصرف کننده معرفی کنیم.



By:samira

مهندس بازدید : 133 شنبه 30 شهریور 1392 نظرات (1)


پژوهشگران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران ماده پلیمری را عرضه کردند که علاوه بر ایمنی خودرو در زمان ترمز گیری موجب کاهش انتشار آزبست لنت‌ها به محیط زیست می‌شود. مهندس مجید رسولی- مجری طرح با اشاره به عملکرد ترمز، گفت: زمانی که عمل ترمز گیری در خودرو انجام می‌شود لنت با دیسک چرخ درگیر می‌شود در نتیجه آزبست موجود در سطح لنت در هوا منتشر خواهد شد. وی با بیان اینکه انتشار آزبست موجب افزایش آلاینده‌های زیست محیطی می‌شود، اظهار داشت: انتشار آزبست حتی در زمانی که ترمز گیری انجام نمی‌شود نیز ادامه دارد که این ناشی از نقصی است که در خودروها وجود دارد.رسولی در این باره توضیح داد: در سیستم ترمز گیری خودروها 2 میله راهنما قرار دارد که با عقب و جلورفتن موجب فشرده شده لنت‌ها به صفحه دیسک و عمل ترمز گیری می‌شود.



By:samira

مهندس بازدید : 223 پنجشنبه 28 شهریور 1392 نظرات (0)


اخیراً مرکز پژوهش و نوآوری اقتصاد در محیط زیست، کریب (CRIBE) به همراه شرکت گرین کر کامپوزیتز (GreenCore Composites) فرایند جدید سبز را توسعه داده اند که این فرایند اجازه خواهد داد الیاف چوب در بسیاری از محصولات جدید منجمله بسته بندی، کاربردهای ساخت وساز، تخته ها و ظروفهای گوناگون مورد استفاده قرار گیرند. این فرایند جدید به همراه فن آوری NCell شرکت گرین کر کامپوزیتز باعث شدند، محصولات ساخته شده با الیاف شیشه ، الیاف چوب و سایر ترکیباتی مواد کامپوزیتی توسعه یابند. در این پروژه مهم، مرکز پژوهشی کریب مبلغ 320000 دلار برای شرکت گرین کر کامپوزیتز تامین نمود تا که این شرکت به عنوان پیشرو در کامپوزیت الیاف طبیعی در بازار محسوب شود.


By:samira

مهندس بازدید : 285 پنجشنبه 28 شهریور 1392 نظرات (0)


شرکت کامپوزیت ادونتج (Composite Advantage) اولین عرشه کامپوزیتی را برای پل عبور وسایل نقلیه در شهر واشنگتن تولید نمود و این پل را فایبر اسپن (FiberSPAN) نامید.

 این شرکت توضیح میدهد که بتن و میلگرد فولادی پوسیده که با الیاف تقویت شدند، باعث کاهش وزن دیوارهای کانال شدند که در نتیجه باعث سبک تر شدن وزن عرشه پل میشوند. همچنین در این پروژه معمولاً جایگزینی عرشه پل، طی نیم ساعت تکمیل میشود تا عرشه کامپوزیتی برای ارتباط برقرار کردن با خطوط زیر پل منجمله خطوط ارتباطات، گاز، آب آمادگی پیدا کند. پانلهای عرشه پل فایبر اسپن که وزن کم و مقاومت خوردگی دارند تنها طی یک روز روی سازه فولادی نصب شدند و روز دیگر برای پیچ دادن پانلها، برش داربستهای جوش داده شده و در نهایت اضافه نمودن سنگ فرش پلیمری تقویت شده با الیاف اختصاص یافته است.



By:samira

مهندس بازدید : 263 پنجشنبه 28 شهریور 1392 نظرات (0)


پژوهشگران دانشگاه ارومیه موفق به ساخت پلیمر‌های سه بعدی جاذب فلزات سنگین سمی شدند.

پژوهشگران دانشگاه ارومیه به منظور دستیابی به تهیه پلیمرهای سه بعدی عامل‌دار با قابلیت جذب یون‌های فلزی سنگین ‏ پلیمر پلی (استایرن-آلترناتیو-مالئیک انیدرید) را اصلاح کردند.دانشیار شیمی پلیمر ‏دانشگاه ارومیه ویکی از مجریان این طرح گفت: در این طرح ابتدا رزین عاملدار پلی (استایرن-آلترناتیو-مالئیک انیدرید) اصلاح ‏شده با 3-آمینوبنزوئیک اسید سنتز شده و سپس این رزین به منظور تهیه نانوذرات سه بعدی کی‌لیت‌کننده با 1و2 دی آمینو اتان و یا 1و3 دی آمینو پروپان در حضور امواج التراسونیک تحت واکنش شیمیایی ‏قرار گرفته است. پیمان نجفی مقدم افزود: این کار تحقیقاتی که منجر به تهیه پلیمری از نوع رزین سه بعدی عاملدار با قابلیت جذب فلزات سنگین از محیط‌های ‏آبی برای نخستین بار درجهان شده است، در مورد فلزات انتخاب شده کاملا عملکرد کمیتی داشت.



By:samira

مهندس بازدید : 155 جمعه 22 شهریور 1392 نظرات (0)


بانک مرکزی انگلیس مشاوره در مورد تعویض پول کاغذی با انواع پلیمری جدید آغاز کرده است .در صورت تحقق این موضوع، برای نخستین بار در تاریخ 300 ساله رسمی اسکناس‌های انگلیس خواهد بود که از ماده دیگری به جز کاغذ ساخته می‌شوند. به گفته چارلی بین، نایب رییس بانک مرکزی انگلیس، اسکناس‌های پولی تمییزتر، مطمئن‌تر و بادوام‌تر از کاغذ هستند. همچنین ارزان‌تر بوده و بیشتر حافظ محیط زیست هستند. با این همه این بانک تنها در صورتی اسکناس‌هایی از جنس پلیمر چاپ می‌کند که مطمئن شود مردم همچنان به آنها اعتماد دارند. بانک مرکزی انگلیس همچنین قصد دارد اسکناس‌های جدید را 15 درصد کوچکتر از اسکناس‌های فعلی چاپ کند.



By:samira

مهندس بازدید : 119 جمعه 22 شهریور 1392 نظرات (0)


دانشجوی جوان هلندی طرح مفهومی یک وسیله شناور را ارائه کرده است که می تواند در مدت پنج سال تمامی آب های جهان را از زباله های پلاستیکی پاکسازی کند.

«بویان اسلات» دانشجوی 19 ساله هلندی طرح مفهومی پاکسازی اقیانوس (ocean cleanup) را ارائه کرده است. بر اساس ادعای طراح، این دستگاه شناور قادر به جمع آوری 20 میلیارد تن زباله پلاستیکی از آب دریاها و اقیانوس های مختلف جهان است. طرح مفهومی این محقق جوان شامل مجموعه ای از پلت فرم های شناور است که بدون آسیب زدن به محیط طبیعی دریا و زندگی موجودات دریایی از جمله پلانکتون ها، پلاستیک های شناور را شکار می کند. به جای استفاده از تور برای بدام انداختن زباله ها، از غلتک های شناوری استفاده می شود که زباله های پلاستیکی را بداخل دستگاه هدایت می کنند و همزمان آب و سایر موجودات دریایی بدون آسیب از بخش دیگر خارج می شوند.



در کنار آرایه های خورشیدی، مجموعه ای از پردازنده های زیر آبی با عبور جریان آب، اقدام به تولید انرژی مورد نیاز دستگاه می کنند.



By:samira

مهندس بازدید : 273 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)


فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر حاوی مواد آنتی باکتریال گیاهی با توانایی از بین بردن هوشمند باکتری‌های موجود در مواد غذایی جهت بسته‌بندی فعال در کشور تولید شد. فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر به فیلم‌هایی اطلاق می‌شود که در چرخه طبیعت توسط آنزیم‌های زیست تخریبی طی حداکثر 12 ماه تجزیه شده و به طبیعت باز می‌گردند در حالی که زیست پلیمرها 300 تا 500 سال در طبیعت باقی می‌مانند. مواد پایه و اولیه از مواد زیست تخریب‌پذیر نظیر ساقه گندم، برنج، برگ، ساقه ذرت و انواع ضایعات تبدیل کشاورزی است که جایگزین مناسبی برای مواد پلیمری مشتق شده از نفت هستند. به گفته وی، این فیلم‌ها علاوه بر کاهش آلودگی‌های زیست محیطی به سرعت در طبیعت تجزیه شده و همچنین کاهنده مشکلات بهداشتی و عامل کنترل و پیشگیری از امراضی نظیر سرطان‌های ناشی از مصرف پلاستیک در بسته‌بندی مواد غذایی هستند.



By:samira

مهندس بازدید : 164 یکشنبه 17 شهریور 1392 نظرات (0)


محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به طراحی و ساخت خمیردندانی پلیمری ویژه بیماران سرطانی شد.

این خمیردندان که در حال حاضر در مرحله تستهای بالینی و آزمایشگاهی است، به همت دکتر امید رجبی، دانشیار گروه شیمی و شیمی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مدت یک سال و نیم فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی طراحی و ساخته شده است. دانشیار گروه شیمی و شیمی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد:‌ این خمیردندان حاوی پلیمرهایی است که با عملکردی مشابه پروتئین‌های موجود در بزاق دهان، روی لثه به جا می‌ماند و مانع احساس خشکی دهان می‌شود. رجبی افزود: پس از استفاده از خمیردندان لایه نازکی از پلیمرها که پایه طبیعی دارد، بر روی مخاط دهان و لثه‌ها باقی می‌ماند که مانع خشکی دهان می‌شود.



By:samira

مهندس بازدید : 255 شنبه 16 شهریور 1392 نظرات (0)


برای نخستین بار در کشور، با دستیابی محققان مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز به دانش فنی فوم فنا شونده (Lost Foam) ، تولید این ماده استراتژیک ریخته گری، به عنوان یک دست‌آورد ملی در مجتمع پتروشیمی تبریز آغاز شد.
چهار کشور آمریکا ، آلمان ، ژاپن و چین تاکنون دانش فنی و تولید لاست فوم را در انحصار خود داشتند.
اعمال محدودیت ها علیه ایران و محدودیت واردات این ماده به کشور که از چند سال پیش به عنوان روش جدیدی در صنعت ریخته گری جایگزین روش سنتی شده است، به تعطیلی واحدهای ریخته گری کوچک و کاهش شدید ظرفیت تولیدی واحدهای بزرگ از جمله ریخته گری تراکتورسازی منجر شد ، که با تلاش مستمر تیم 6 نفری محققان مرکز پژوهش پتروشیمی تبریز این پلیمر مهندسی با ارزش در مدت زمان 30 ماه به نتیجه رسید که یک دست آورد ملی در سال حماسه اقتصادی محسوب می شود تا چرخ های صنعت ریخته‌گری کشور هرگز از حرکت خود باز نایستند.
با افزایش ظرفیت تولید لاست فوم در مجتمع پتروشیمی تبریز ، علاوه بر پاسخگوئی به نیازهای داخلی در صنعت ریخته گری مدرن کشور ، تا یکسال آینده نیمی از تولیدات 110 تنی این فرآورده پلیمری ویژه مهندسی به خارج از کشور صادر خواهد شد.




By:samira

مهندس بازدید : 154 سه شنبه 12 شهریور 1392 نظرات (0)


گروهی از پژوهشگران ایرانی با ایده پردازی‌های جدید خود، موفق به سنتز نوع جدیدی از پلیمر با خاصیت دارویی برای آشکارسازی سرطان پستان و تومورهای ‏کبدی در مراحل اولیه شدند. دکتر نادر ریاحی عالم، استاد گروه فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که این دارو علاوه‌ بر درمان تومور‌های سرطانی قابلیت استفاده در تصویر‌برداری ‏MRI‏ به عنوان تشدید ‏کننده‌های تصویری (مواد کنتراست‌زا) را دارد، گفت: تصویربرداری مولکولی روشی غیرتهاجمی و اختصاصی برای‌ شناسایی بیومارکرهای ویژه بافت‌ها و سلول‌های بیمار است که ‏در طول دهه گذشته کاربردهای فراوانی داشته است. تصویربرداری رزونانس مغناطیسی یا ‏MRI‏ به‌ دلیل قابلیت‌ها و توانمندی‌های ‏ویژه به عنوان تکنیکی برتر در ارائه اطلاعات آناتومیکی و فیزیولوژیکی با دقت بالا مطرح است. از مواد دارویی حاجب ‏‏(‏Contrast Agents‏) در ‏MRI‏ استفاده می‌شود که به شکل‌های مختلف در دسترس هستند.



By:samira

مهندس بازدید : 238 سه شنبه 12 شهریور 1392 نظرات (0)

ضخامت میله کامپوزیتی که از الیاف کربن ساخته شده، حدود 80 میلی متر است این میله طوری طراحی شده که میتواند بار سنگین و نیروی چرخشی را در توربین بادی تحمل نماید. طول این میله بیش از هشت و نیم متر و قطر آن نزدیک به یک متر است. و حدوداً در زمان 40 ساعت ساخته میشود. در ساخت میله کامپوزیتی از سیستم اپوکسی با طول عمر بالا استفاده میشود.

میله کامپوزیتی ساخته شده با الیاف کربن منعطف است در حین خم شدن استحکام خمشی بالائی دارد و طوری طراحی شده که میتواند بار سنگین و نیروی چرخشی را در توربین بادی تحمل نماید. در طراحی این میله از مواد کامپوزیتی به طور هوشمندانه استفاده شده است. میله کامپوزیتی منعطف و سبک وزن، میتواند در فضای محدود هندسی نیروی چرخشی را به خوبی انتقال دهد.



By:samira

مهندس بازدید : 325 یکشنبه 10 شهریور 1392 نظرات (0)


اخیراً برای تولید جلیقه ضد گلوله، کامپوزیت زمینه پلیمری جدید ابداع شده است که میتواند انرژی ضربه ناشی از اصابت گلوله را جذب کند. این کامپوزیت که ضخامت آن 20 نانومتر است (ضخامت یک مولکول آب تنها یک نانومتر است)، مانند یک لایه ضد گلوله عمل میکند و در صورت اصابت گلوله به جلیقه، گلوله منحرف میگردد و به داخل آن نفوذ نمی کند. ضمناً این کامپوزیت میتواند به سرعت محل اصابت گلوله را ترمیم نماید.

این کامپوزیت که ضخامت آن به اندازه لبه یک تیغ است، در آینده از جان نیروهای نظامی حفاظت خواهد کرد. کامپوزیت جدید توسط محققان دانشگاه رایس (واقع در ایالت تگزاس) و محققان موسسه فناوری ماساچوست (ام ای تی) ابداع شده است. در مرکز فناوریهای نانوی موسسه ام ای تی محققانی از صنایع نظامی نیز حضور داشتند که روی این کامپوزیت آزمایش سختی سنجی (آزمایش هایی نظیر مقاومت در برابر برش با سایش و مقاومت در برابر فرو رفتن) انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که لایه های کامپوزیتی 20 نانومتری بلافاصله محل اصابت گلوله را پر کنند.



By:samira

مهندس بازدید : 229 پنجشنبه 07 شهریور 1392 نظرات (0)


گروه تیجین (Teijin) اعلام نمود که شرکت های توهو تناکس (Toho Tenax) و جی اچ کرفت (GH Craft)، دانشگاه کگاکوین (Kogakuin) ژاپن را در پروژه توسعه اتومبیل ساخته شده از CFRP (پلاستیکهای تقویت شده با الیاف کربن)، حمایت کردند. گروه تیجین بافت سبکی را که از الیاف کربن شرکت تناکس ساخته شده، تامین مینماید. این بافت در طراحی بدنه اتومبیل CFRP استفاده میشود. شرکت جی اچ کرفت نیز جهت توسعه بدنه اتومبیل کامپوزیتی ساخته شده با الیاف کربن در مرحله طراحی، همکاری نموده است.شرکت توهو تناکس با شرکت ساکی اوکس (Sakai Ovex) در سال 2010 بافت سبک الیاف کربن را با ضخامت شش صدم میلی متر را توسعه داد. محصول CFRP که با این ماده ساخته شده این امکان را فراهم مینماید که بدنه سبکی ساخته شود که برای تحمل شرایط مسابقه، دارای ویژگی استحکامی و سفتی مورد نیاز را پاسخگو است و وزن بدنه را به حداقل میرساند.




By:samira

مهندس بازدید : 147 پنجشنبه 07 شهریور 1392 نظرات (0)


شرکت کوئیک استپ (Quickstep) تولیدکننده قطعات کامپوزیتی با الیاف کربن اخیراً روش تجاری و سریعیبرای صنعت خودور سازی بنام انتقال پاششی رزین (RST)  معرفی نمود. این فن آوری جدید در کشور استرالیاتوسعه یافته و توسط شرکت آس اینداستری کلایمت ردی گرنت (AusIndustry Climate Ready Grant) سرمایه گذاری شده است.

فن آوری شرکت کوئیک استپ به سه هدف کلیدی تولید پاسخ میدهد: 1- تولید سریع قطعات  2- تولید قطعه نهایی با هزینه کم و 3- تولید با کیفیت بالا .

فرایند جدید RST به طور خودکار، پانلهای کامپوزیتی اتومبیل را که با الیاف کربن ساخته شده اند، در چند دقیقه و با هزینه کم در مقایسه با سایر روشها تولید میکند. ضمناً این روش میتواند قطعات خودرو را با تعداد زیاد و با کیفیت بالا تولید نماید.



By:samira

مهندس بازدید : 165 پنجشنبه 07 شهریور 1392 نظرات (0)


قطعات الکترونیکی انعطاف‌پذیر دارای کاربردهای متعددی است. برای مثال می‌توان از این قطعات در نمایشگرهای انعطاف‌پذیر، باتری‌ها و ادوات پزشکی استفاده کرد. نیکولاس کوتوف و همکارانش موفق شدند با افزودن نانوذرات طلا به پلی‌اورتان هدایت الکتریکی آن را افزایش دهند با این کار می‌توان صفحه‌های رسانا و انعطاف‌پذیر تولید کرد. این گروه تحقیقاتی از دانشگاه میشیگان نشان دادند که وجود نانوذرات طلا در ساختار پلیمر استحکام پلیمر را نیز بهبود می‌دهد.این کامپوزیت، حاوی نانوذرات به صورت فلز منعطف عمل می‌کند. از این روش می‌توان برای تولید کامپوزیت‌هایی حاوی نانوذرات مختلف استفاده کرد که کاربردهای متنوعی نیز خواهد داشت.
این کامپوزیت در صورتی که دو برابر حالت اولیه خود کشیده شود هنوز رسانای الکتریکی خوبی است، پژوهشگران می‌کوشند تا این ساختار را به اشکال مختلف نظیر زیگزاگی یا فنری شکل در آورند. پژوهشگران این پروژه از این که افزودن نانوذرات طلا به پلیمر پلی‌اورتان می‌تواند انعطاف‌پذیری و تعداد الکترون‌های در حال حرکت را افزایش دهد شگفت‌زده هستند.



By:samira

مهندس بازدید : 159 سه شنبه 05 شهریور 1392 نظرات (0)


باستان‌شناسان بر این باورند که یک جام رومی می‌تواند نمونه 1600 ساله‌ای از نانوفناوری باشد.جام اسرارآمیز Lycurgus از شیشه دورنگ ساخته شده و زمانی که نور از جلو به آن تابانده می‌شود، رنگ سبز و در زمان تابش نور از پشت، به رنگ قرمز روشن در می‌آید. این جام که در موزه بریتانیا در لندن به نمایش در آمده، از شیوه‌های مشابه نانوفناوری مدرن که دستکاری مواد در مقیاس اتم و مولکول بود، استفاده کرده است. دانشمندان بر این باورند که می‌توان از نانوفناوری برای همه چیز از تشخیص بیماری تا شناسایی خطرات زیستی در فرودگاه‌ها استفاده کرد. محققان در سال 1990 پس از چند دهه شگفتی از رفتار تغییر رنگ این جام، توانستند معمای آن را حل کنند. دانشمندان پس از قرار دادن تکه‌های شکسته شیشه در زیر میکروسکوپ دریافتند که رومی‌ها آن را با ذرات نقره و طلا با قطر حدود 50 نانومتر آغشته کرده بودند.




By:samira

مهندس بازدید : 244 یکشنبه 03 شهریور 1392 نظرات (0)


فناوران یکی از شرکتهای دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به طراحی و ساخت ضد آب کننده نفوذی مصالح ساختمانی شدند. دکتر محمود شیخ زین‌الدین، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: WRA یک ماده غیر سمی است که به وسیله فناوری نانو طراحی و فرآوری شده است. وی افزود: پس از اعمال این ماده بر روی سطح و همزمان با تبخیر آب، مواد نانوی استفاده شده در فرمولاسیون با دی اکسید کربن موجود در هوا واکنش داده و یک شبکه پلیمری آبگریز و غیر قابل حل در آب ایجاد می­‌کنند و سطح مورد نظر بدون تغییر رنگ، آبگریز می­‌شود.



By:samira

مهندس بازدید : 255 چهارشنبه 30 مرداد 1392 نظرات (0)


شرکت نوآوران شانی پلاستیک (از زیر مجموعه های گروه صنعتی پیشگامان شادمهر) به تازگی مستربچ مقاوم در برابر UV جدیدی به بازار عرضه کرده که برای استفاده در فیلمهای مصرفی در بخش کشاورزی و گلخانه ها مناسب می باشد. این مستربچ جدید SHUV نام دارد و برپایه پلی اتیلن می باشد. بنا بر اعلام شرکت شانی پلاستیک، آزمون اسپکتروفتومتر انجام شده بر روی نمونه هایی از این مستربچ که در شرایط آب و هوایی تسریع شده تست شده اند، نشان داده است که تفاوت رنگ ایجاد شده در این محصول پس از گذشت 3 سال 2/1 و پس از گذشت 10 سال 1/2 می باشد. ضمنا این مستربچ به نحوی طراحی شده است که هرگونه بو و رایحه ناخوشایند را از فیلمهای پلی اتیلن تولیدی حذف می نماید. این ویژگی به تولید کنندگان فیلم پلی اتیلن این امکان را می دهد که تا بتوانند از پلی اتیلن بازیافتی در فرمولاسیون تولید محصولات فیلم خود بدون ایجاد بو و رایحه ناخوشایند بهره ببرند.




By:samira

مهندس بازدید : 179 یکشنبه 27 مرداد 1392 نظرات (0)


محققان برای رهاسازی هدفمند دارو در تومورهای سرطانی راهبرد جدیدی ارائه کردند. آنها از نانوذرات حاوی گروه‌های بازی برای این کار استفاده کردند. این نانوذرات به راحتی وارد محیط‌هایی با اسیدیته بالا، نظیر تومورهای سرطانی می‌شوند و دارو را رهاسازی می‌کنند.«یون یین وون»، استادیار دانشگاه پرودو می‌گوید: این پدیده‌ای که ما از آن استفاده می‌کنیم، حرکت در pH گفته می‌شود که راهبرد مناسبی برای درمان تومورهای حالت جامد سرطانی است.به محلول‌های دارای pH کمتر از 7 اسید گفته می‌شود و محلول‌های دارای pH بالاتر از 7 نیز محلول‌های بازی هستند. در راهبرد حرکت در pH، باید از مایسل‌های پلیمری سنتز شده استفاده کرد. این مایسل‌ها به شکلی هستند که دارو در مرکز آنها قرار می‌گیرد و لایه بیرونی در صورت تغییر pH، دچار تغییر ساختار شدیدی می‌شوند.



By: Samira

مهندس بازدید : 146 شنبه 26 مرداد 1392 نظرات (0)


محققان با استفاده از ساختار نانو، پليمر هايي ساخته اند كه توانايي انعكاس تمام نور فرودي را دارند .محققان در حال بررسی تکاملی بر روی پلیمرها برای استفاده ی هر چه بیشتر آن هستند.پژوهشگران علوم نانو با استفاده از ساختار پلیمرها انواع مختلفی از وسایل الکتریکی گوناگون مثل دیود تولید کرده اند که بسیار کارآمدتر و ارزان تر از نمونه های دیگر است.این پژوهشگران هم اکنون با مقایسه ی این وسایل و گونه های مختلف پلیمر دریافتند هم چنان راه برای ساخت وسایل مختلف باز و نسبت به این کار هر چه زودتر باید اقدامات مقتضی صورت گیرد.

By: Samira

مهندس بازدید : 223 پنجشنبه 24 مرداد 1392 نظرات (0)


رییس پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه ابن‌سینا از تولید آزمایشگاهی ستون‌های MACS (سورتینگ مغناطیسی سلول‌ها) با هدف معرفی جمعیت خالص سلولی در این پژوهشگاه خبر داد. دکتر امیرحسن زرنانی با بیان اینکه جمعیت خالص از یک سلول خاص در بسیاری از کاربردهای پزشکی مورد نیاز است،‌ گفت: از جمله این کاربردها می‌توان به بررسی ساختار و عملکرد سلول، بر هم کنش آن با سلول‌های دیگر، بررسی تولید مواد مختلف و همچنین استفاده از جمعیت خالص سلولی در اهداف درمانی نظیر آنچه که در ایمونوتراپی و یا پزشکی ترمیمی استفاده می‌شود، اشاره کرد.

By: Samira

مهندس بازدید : 173 پنجشنبه 24 مرداد 1392 نظرات (0)


پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف با همکاری دانشگاه کمبریج با سنتز نانوسیم‌های بلال مانند دی اکسید تیتانیم، موفق به ‏بهبود بازدهی سلول خورشیدی رنگدانه‌ای از طریق مدیریت پراکندگی نور شدند. امیرمحمود بخشایش، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف، در رابطه با این تحقیقات ‏گفت: این کار تحقیقاتی به منظور بهبود بازدهی سلول خورشیدی رنگدانه‌ای از طریق مدیریت پراکندگی نور، انتقالات ‏الکترونی و کاهش بازترکیب انجام گرفت که برای رسیدن به این هدف نانوسیم بلال مانند دی‌اکسید تیتانیم (‏Corn-like ‎TiO2 nanowires‏) با روش هیدروترمال/سولوترمال سنتز و بعنوان لایه پراکنده‌کننده نور در سلول خورشیدی رنگدانه به‌ کار ‏گرفته شد. خشایش، سنتز مورفولوژی نانوسیم بلال مانند دی اکسید تیتانیم با استفاده از روش‎ ‎هیدروترمال/سولوترمال را به عنوان ‏اولین مرحله این تحقیقات یاد کرد و افزود: بعد از این مرحله، لایه نشانی نانوسیم بعنوان لایه پراکنده‌کننده نور بر روی لایه‌ای ‏از نانوذرات بر روی شیشه هادی اکسیدی (‏FTO‏) انجام گرفت و مونتاژ سلول خورشیدی سلول رنگدانه‌ای انجام پذیرفت.



By: Samira

مهندس بازدید : 275 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (0)


پژوهشگران فرانسوی و آلمانی برای اولین بار با استفاده از یک ارتعاشگر مکانیکی ساخته ‏شده با نانولوله کربنی به بررسی نیروی مغناطیسی یک مغناطیس مولکولی پرداخته‌اند. در سال‌های اخیر، علم الکترونیک با ظهور سه رشته جدید اسپینترونیک، الکترونیک ‏مولکولی و محاسبات کوانتومی، تا حدی دستخوش انقلاب قرار گرفته است. تمامی این ‏رشته‌ها به مغناطیس مولکولی که خواص مغناطیس کلاسیک ماکرومقیاس و خواص ‏کوانتومی ساختارهای نانومقیاس را ترکیب می‌کند، وابسته است. بنابراین توانایی تشخیص ‏خصوصیات افزاره‌های مولکولی مانند ترانزیستورهای اسپین مولکولی و دریچه‌های اسپینی ‏ساخته شده از این مغناطیس‌های کوچک، بسیار مهم است.‏ این ‏تکنیک با دارا بودن حساسیت بسیار بالا برای مغناطیس، در پیشرفت زمینه‌هایی مانند ‏اسپینترونیک، الکترونیک مولکولی و محاسبات کوانتومی امری مهم است.‏




By: Samira

تعداد صفحات : 4

درباره ما
Profile Pic
سلامی چو بوی خوش هیدروکربنهای آروماتیک برشما که قلبهایتان همچون فلزات قلیایی الکترون های وجودتان را سخاوتمندانه به ما بخشیدند و مستحکم ترین پیوندقلبی را ایجاد کردند ، ما از با شما بودن چیزی فراتر از استوکیومتری زندگی ومولاریته شادیها آموختیم امیدواریم محلول زندگی تان همواره شفاف و معادلات زندگی تان پیوسته موازنه شده و پیوند خانوادگی تان یونی ترین پیوندها و بختتان همواره به سفیدی سدیم کلرید و محلول زندگی تان از عشق و محبت فراسیرشده باشد با بیشترین درصد خلوص دوستتان داریم وبا بالاترین غلظت به شما خوشامد میگوئیم .با مادرتماس باشید polymerpt2@yahoo.com دانشجویان مهندسی پلیمر دانشگاه پیام نور تبریز
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کلاس درس کدوم استاد رو بیشتر دوست دارین؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 259
  • کل نظرات : 46
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 200
  • آی پی امروز : 71
  • آی پی دیروز : 25
  • بازدید امروز : 81
  • باردید دیروز : 114
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 253
  • بازدید ماه : 195
  • بازدید سال : 6,956
  • بازدید کلی : 179,371
  • کدهای اختصاصی

    ابزار وبمستر